70 26 80 88  

Erhvervsejendomme og udlejningsejendomme

Hos Bunzel Erhverv har vi været aktive inden for handel med erhvervsejendomme og udlejningsejendomme siden 1988. Vores speciale er således erhvervsejendomme og udlejningsejendomme i Jylland og på Fyn.

Diskret og effektivt salgsarbejde kan være påkrævet

​Et salg kan kræve diskretion af hensyn til blandt andet samarbejdspartnere, kundekreds og medarbejdere. Derfor sker salg af erhvervsejendomme, udlejningsejendomme, hoteller og restauranter ofte så diskret som muligt, og tit uden annoncering eller offentliggørelse. Offentliggørelsen sker først, når salget eller bortforpagtningen er gennemført.

Forhold omkring erhvervsejendomme og udlejningsejendomme

​Først skal forholdene omkring virksomheden, herunder personale- og ansættelsesforhold, belyses og gennemgås. Der skal også tages stilling til indgåede forpligtelser, abonnementer og eventuelle myndighedskrav, men vi har lang erfaring, hvilket betyder større sikkerhed for både køber og sælger.

Det er af væsentlig betydning, at pris og vilkår er afstemt efter den aktuelle markedssituation. I den forbindelse har vi et indgående kendskab til markedsforholdende, hvilket sikrer dig en optimal fastsættelse af pris og udbudsvilkår.

Finansiering af hoteller, restauranter eller ejendomme

​Finansiering til overtagelse og drift af erhvervsejendomme eller udlejningsejendomme, er ofte den største udfordring. Banker, kreditforeninger og andre finansieringskilder er ofte tilbageholdende med långivning overfor flere brancher. Vi kan i den forbindelse være behjælpelige med forslag. Det kan dog ske, at sælger eller bortforpagter må være indstillet på at skulle deltage i finansieringen eller risikoen.

Vi har et stort køberkartotek og et godt netværk

Som erhvervsmægler råder vi over et stort køberkartotek og et godt netværk. Ofte kommer en køber direkte fra vores køberkartotek, hvorpå virksomheden kan sælges diskret og uden nærmere offentliggørelse. Dog skal en mulig køber påregne, at han eller hun eventuelt skal dokumentere rådighed over den fornødne kapital samt de faglige forudsætninger for at kunne få specifikke oplysninger om en virksomhed.

Kontakt os for at få nærmere information om erhverv til salg og køb af erhvervsejendomme, udlejningsejendomme med videre. Du kan ringe på telefon 70 26 80 88 eller skrive til post@bunzel.dk.

​​

​70 26 80 88

eller udfyld formularen og bliv kontaktet af vores specialister.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Om Bunzel Erhverv

Tlf.: 70268088

E-mail: post@bunzel.dk

CVR: 30485327

Praktisk info

Bunzel Erhverv ApS

Emil Reesens Vej 82

7500 Holstebro