70 26 80 88  

​Hotelmægler og restaurantmægler

Bunzel Erhverv er erhvervsmægler og har arbejdet som hotelmægler og restaurantmægler vest for Storebælt i snart 30 år. Desuden formidler vi erhvervsejendomme og udlejningsejendomme. Du kan se vores udbud her i menuen under "Salgsliste".

En restaurantmægler og hotelmægler arbejder diskret

​Vi er som hotelmægler og restaurantmægler opmærksomme på, at handler kan kræve en vis diskretion af hensyn til samarbejdspartnere, kundekreds og medarbejdere. Derfor kan vi bestræbe os på at gøre et salg så diskret som muligt, og måske endda uden annoncering eller offentliggørelse.

Vi belyser først alle forhold og fastsætter en pris

​Den første opgave for en hotelmægler og restaurantmægler er at få belyst de forskellige forhold omkring virksomheden, herunder personale- og ansættelsesforhold. Der skal også tages stilling til andre indgåede forpligtelser og abonnementer samt eventuelle myndighedskrav. Dernæst skal vi sikre, at pris og udbudsvilkår bliver afstemt efter den aktuelle markedssituation, og der har vi som hotelmægler og restaurantmægler et indgående kendskab til markedsforholdene.

Finansiering er ofte en væsentlig opgave ved et køb

​Banker, kreditforeninger og andre finansieringskilder er yderst tilbageholdende med långivning overfor flere brancher, herunder hotel- og restaurationsbranchen. Derfor vil det ofte være en væsentlig opgave for en hotelmægler og restaurantmægler at hjælpe med forslag til finansiering, og det kan ske, at sælger må være indstillet på at skulle deltage i finansieringen eller i risikoen.

Adgang til købere via en restaurantmægler og hotelmægler

​Vi råder over et større køberkartotek og et godt netværk, fordi vi har været hotelmægler og restaurantmægler i mange år. Derfor sker det ofte, at virksomheder kan sælges ganske diskret og uden nærmere offentliggørelse, men en mulig køber må påregne, at han eller hun skal dokumentere den fornøden kapital og de faglige forudsætninger for at kunne få specifikke oplysninger om et hotel eller en restaurant.

Hvis du ønsker hjælp af en hotelmægler og restaurantmægler, kan du ringe til os på telefon 70 26 80 88 eller skrive til os på post@bunzel.dk.

​70 26 80 88

eller udfyld formularen og bliv kontaktet af vores specialister.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Om Bunzel Erhverv

Tlf.: 70268088

E-mail: post@bunzel.dk

CVR: 30485327

Praktisk info

Bunzel Erhverv ApS

Emil Reesens Vej 82

7500 Holstebro