70 26 80 88  

DEN RETTE RESTAURANTMÆGLER ER DIN GARANTI FOR EN SIKKER HANDEL

Der er mange faktorer, som det er nødvendigt at tage højde for, ved en handel i restaurationsbranchen. Uanset om du skal købe din første restaurant, eller om du skal sælge din virksomhed, er det vigtigt, at du vælger en kompetent restaurantmægler, som du har fuld tillid til. Dermed er du sikker på, at alt foregår korrekt. Med en restaurantmægler er sandsynligheden for en økonomisk fordelagtig handel også større.
Leder du efter et restaurantmægler firma med et omfattende kendskab til restaurationsbranchen vest for Storebælt, er Bunzel Erhverv et oplagt valg. Her finder du et team af erfarne restaurantmæglere, som gennem mere end to årtier har været mellemled i restaurationshandler over hele Jylland og Fyn. Derfor har vi et stort netværk at trække på samtidig med, at vi tilbyder assistance til alle led i handlen.
Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan en restaurantmægler sikrer en handel med optimale økonomiske forhold
  • Hvordan en restaurantmægler fra Bunzel Erhverv kan hjælpe dig under en handel

Finder du ikke svar på alle dine spørgsmål, eller vil du gerne vide mere? Så kontakt restaurantmægler Michael Bunzel på post@bunzel.dk eller 4063 4788/7026 8088.

FÅ STYR PÅ ØKONOMIEN MED EN RESTAURANTMÆGLER

Er udbudsprisen på din restaurant sat i et realistisk leje fra begyndelsen, er sandsynligheden større for et hurtigt salg uden afslag. Hos Bunzel Erhverv tilbyder vi dig altid først en uforpligtende vurdering. Her ser vi på din restaurant i forhold til det lokale marked. Derudover skal vi have indblik i dine seneste regnskaber mv. for at kunne give dig en så realistisk og økonomisk fordelagtig vurdering som muligt.
Overvejer du at købe en restauration, kan vores restaurantmæglere hjælpe dig med at fastsætte et realistisk budget, som du kan bruge i forbindelse med din låneansøgning i banken. Desværre anser mange kreditinstitutter den økonomiske risiko i restaurationsbranchen til at være for stor. Derfor tilbyder vi også konkurrencedygtige alternative finansieringsmuligheder via løsørepantebreve og lignende.

FÅ EN RESTAURANTMÆGLER MED I ALLE LED AF PROCESSEN

Hvad enten du er den sælgende eller købende part i en handel, vil du få al den rådgivning og assistance, du har brug for undervejs, fra din restaurantmægler, når du vælger Bunzel Erhverv. Vi sætter en ære i, at en handel skal foregå juridisk korrekt samtidig med, at der skal være fuld gennemsigtighed. Derfor kan vi garantere dig en handel uden faldgruber med alvorlige konsekvenser på sigt.
Når en restaurant bliver sat til salg, kan der opstå uro blandt leverandører, personale og kunder. Derfor tilbyder vores restaurantmæglere at formidle kontakt mellem handlens parter under fuld diskretion via vores køberkartotek og netværk. Dertil kan vi hjælpe med fremvisninger samt alt papirarbejde fra købsaftale og bevillingsansøgninger til forretningsplaner og budgetplanlægning.

SKAL DIN RESTAURANTMÆGLER VÆRE FRA BUNZEL ERHVERV?

Står du overfor en restaurationshandel, står vores restaurantmæglere klar til at sikre dig et optimalt forløb. Du skal blot kontakte os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk. Vi tilbyder naturligvis altid en indledende snak om dine muligheder med en restaurantmægler, før vi indgår et samarbejde.

​70 26 80 88

eller udfyld formularen og bliv kontaktet af vores specialister.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Om Bunzel Erhverv

Tlf.: 70268088

E-mail: post@bunzel.dk

CVR: 30485327

Praktisk info

Bunzel Erhverv ApS

Emil Reesens Vej 82

7500 Holstebro