70 26 80 88  

FÅ ET SMERTEFRIT SALG AF BODEGA MED ET OPTIMALT UDBYTTE

Et salg af din bodega behøver ikke at være en kompliceret affære. Hos Bunzel Erhverv har vi nemlig et kompetent team af erfarne erhvervsmæglere, som står klar til at sikre, at du får det maksimale udbytte ud af salget af din bodega. Det indebærer, at vi er med hele vejen fra fastsættelsen af en realistisk udbudspris til sidste underskrift på overdragelsesaftalen er i hus.
Fordelene ved at vælge en erhvervsmægler fra Bunzel Erhverv er mange, hvis du vil være sikker på at få et uproblematisk salg af din bodega. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvor vi har formidlet salget af utallige bodegaer og andre restaurationer vest for Storebælt. Derfor har vores erhvervsmæglere et veludbygget netværk og kender til alle dele af den lokale restaurationsbranche.


Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi sikrer dig et uproblematisk salg af din bodega
  • Hvordan vi sikrer dig en optimal pris ved salg af bodega

Står du overfor et salg af din bodega, svarer vi gerne på dine spørgsmål. Kontakt os på 7026 8088 eller post@bunzel.dk og aftal en tid til et indledende møde eller få en uforpligtende snak over telefonen.

FÅ ET UPROBLEMATISK SALG AF DIN BODEGA

Der kan være mange årsager til, at et salg af en bodega trækker ud eller måske helt går i vasken. I langt de fleste tilfælde, skyldes komplikationerne dog, at køber og sælger går fejl af hinanden, inden aftalen er forhandlet på plads. Risikoen for at du støder på den slags misforståelser under salget af din bodega, bliver dog markant mindre, når du indgår et samarbejde med Bunzel Erhverv.

Hos os får du nemlig en engageret erhvervsmægler, som sætter en ære i at formidle kontakten til potentielle købere, hvis ønsker matcher din bodega perfekt. Det sker ofte helt uden annoncering på grund af vores omfattende køberkartotek såvel som vores netværk. Dertil kan vi tilbyde købere en alternativ finansiering, så et afslag fra køberens bank ikke spænder ben for handlen.

ALTID HURTIGT SALG AF BODEGA TIL EN GOD PRIS

Når du vælger Bunzel Erhverv som samarbejdspartner ved et salg af din bodega, kan vi i de fleste tilfælde garantere en hurtig handel til den rette pris. I den forbindelse ser vi den rette pris, som en salgspris, der både er realistisk i forhold til lokale brancheforhold og optimal i forhold til din økonomiske situation. Det betyder, at en realistisk udbudspris er essentiel for et succesfuldt salg af en bodega.

Den realistiske udbudspris er sammensat ud fra flere parametre. Det første vores erhvervsmægler vil se på er dog bodegaens aktuelle økonomi. Derfor skal vi altid bruge oplysninger om regnskaber, personale, leasingaftaler og lignende. Disse sammenholder vi med din bodegas placering, lokale brancheforhold og en tommelfingerregel om, at den finansierede pris bør udgøre omkring 65 % af din nettoomsætning.

VIL DU VIDE MERE OM SALG AF BODEGA?

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende samtale om salg af din bodega, så kontakt os på post@bunzel.dk eller 7026 8088.

​70 26 80 88

eller udfyld formularen og bliv kontaktet af vores specialister.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Om Bunzel Erhverv

Tlf.: 70268088

E-mail: post@bunzel.dk

CVR: 30485327

Praktisk info

Bunzel Erhverv ApS

Emil Reesens Vej 82

7500 Holstebro