70 26 80 88  

Salg af restauranter og café

​Hos Bunzel Erhverv er vi et statsautoriseret mæglerfirma, der formidler salg af café og restauranter i Jylland og på Fyn. En restaurant eller en café vil ofte have en omsætning på mellem 3 og 10 millioner kroner eksklusiv moms, og det er muligt af overtage driften af et mindre spisested for helt ned til 300.000 kroner.

Vi formidler salg af café og restaurant med diskretion

​Vi formidler salg af restaurant og café, herunder en sandwichbar, en coffee-bar, en selskabsforretning, et køkken, catering eller enhver anden form for restaurant.

Ønsket om diskretion ved salg af restauranter betyder, at mange kroer, restauranter og caféer ikke bliver officielt annonceret i lokalområdet. Det kan der være forskellige årsager til, men megen offentlighed omkring et potentielt kommende restaurant salg eller café salg vil kunne føre til uro og usikkerhed i den daglige drift, herunder i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

Derfor råder vi over et omfattende kartotek med folk, der er interesseret i at købe. Kartoteket rummer samtidig en profil over deres ønsker, behov, egenskaber og økonomiske rammer. Vi han endvidere gennemgå de forskellige finansieringsmuligheder sammen med en køber.

Vi udfører forarbejdet professionelt

​Det er vigtigt med et grundigt forarbejde, så alle forhold vedrørende salg af café og restaurant kan blive godt belyst i salgsmaterialet. Derfor skal der udarbejdes en grundig analyse af virksomheden, herunder af: 

  • Regnskab
  • ​Finansiering
  • ​Myndighedskrav
  • ​Overenskomst
  • ​Lejevilkår
  • ​Bygningsstand
  • ​Inventar

Hør mere om salg af restaurant og café

Det vil kunne forhindre uheldige overraskelser, misforståelser og uoverensstemmelser.

Du kan få flere oplysninger i forbindelse med salg af restaurant og café ved at skrive til os på post@bunzel.dk eller ringe på telefon 70 26 80 88.

​70 26 80 88

eller udfyld formularen og bliv kontaktet af vores specialister.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

Om Bunzel Erhverv

Tlf.: 70268088

E-mail: post@bunzel.dk

CVR: 30485327

Praktisk info

Bunzel Erhverv ApS

Emil Reesens Vej 82

7500 Holstebro